SNÖ – vilken lycka!

Snö i stora mängder kom det i Trollhättan. 1 dm föll under natten. Vilken lycka för de små!

Vilken helg vi har haft! Vi har varit på ytterligare en höstmarknad med en temperatur runt nollan och isande snålblåst. Usch, så kallt det var! Lillskrutten pälsade jag på med ullunderställ, kläder och en fodrad regnoverall ihop med den sköna mössan från geggamoja som täcker kinderna så skönt. Jag bäddade in honom i filtar eftersom han tar av sig vantarna hela tiden. Jag var så orolig att han skulle vara kall, att när jag tog av honom overallen på lunchrestaurangen så dröp han av svett under alla lager… Stackars liten! Han frös ju inte i alla fall…

DSC_0042

Under natten kom snön. Vilke lycka! Det var snabbt på med alla varma kläder för att hinna ut och åka lite pulka innan den smälte bort igen. Tio cm snö hann det komma över natten. Vilken chock mitt bland de torra fina prasslande röd/bruna löven som vi sparkade runt i dagen innan. Den absolut stora fördelen, säger jag som kör på sommar/vinterdäck, är att det blir SÅ mycket ljusare. Det gillar jag!

Har det snöat hos er också?

2 reaktioner till “SNÖ – vilken lycka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.