Sömnkvalitet

Vad är sömnkvalitet, kan man jobba upp en bra sömnkvalitet?

Normalt brukar jag ta av mig min pulsklocka på kvällen när jag går och lägger mig, men efter veckan vakna natt och veckans sova stenhårt så blev jag nyfiken… Två nätter i rad har klockan fått sitta kvar på armen. Man ser de gånger som Nils har vaknat och jag har varit där och lagt honom igen. Man ser också att djupsömnen blir rubbad precis då. Jag sover inga åtta timmar om natten men har mellan 2 h 20 min och 2 h 44 min djupsömn. Det måste ju vara bra, eller?

IMG_2637

Undrar om man ska försöka att komma i säng lite tidigare på kvällen. 21.00 skulle ju vara optimalt för oss som kliver upp fem på morgonen.

Hur sover ni?

2 reaktioner till “Sömnkvalitet

    1. Usch så jobbigt, jag blir jättepåverkad av en natts dålig sömn. Det känns som att hela kroppen är ur balans om jag inte har sovit ordentligt. Hoppas att du kommer in i en bättre sömntrend!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.