På G igen!

Det bästa med konditionsträning är att den kommer tillbaka hyfsat fort trots en längre frånvaro. Nu är jag på väg tillbaka igen!

Fyra löppass och en PW den här veckan och jag vill påstå att jag är på G igen. Det ömma i benen som jag har upplevt tidigare är som bortblåst. För varje pass som checkas av känner jag mig starkare. Jag kommer längre sträckor på samma antal minuter och kroppen är med mig. Nu är det snart läge att köpa sig en plats till Göteborgsvarvet igen. Låt kommande år få bli ett träningsår. Kanske att jag även bokar in mig på kortvasan nu när kulan på magen är borta och Vansbro tjejsim och fullföljer tjejklassikern med att cykla Vätternrundans tjejlopp… Det var ju där jag föll sist med en bebiskula i vädret.

IMG_2584

Nu har jag även kommit på fler av mina fina funktioner i min Garmin träningsklocka. Som småbarnsförälder får man mycket gjort på toaletten, eller är det bara jag?! Det är på toaletten jag har fått några minuter över för att testa och komma på hur jag för över träningspass från min app i telefonen till klockan. Hur jag lägger upp en träningsplan och får in den i kallendern.

Har ni några träningsplaner i höst?

6 reaktioner till “På G igen!

  1. Bra jobbat 👏👏👏👏. Väntar nu på att förkylningen släpper så att jag kan ta mig ut i spåret igen.
    Planerar du för Rosa bandet nästa år?

    Gilla

    1. Åh, jag läser nästan alla dina inlägg men det mesta jag gör är i farten när Nils är på förskolan eller har gått och lagt sig. Därför blir det lite sporadiskt i kommentarsfältet! 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.