Marknadsdag idag

Med tema Musse Pigg åkte vi på höstmarknad idag i tryckande värme. Nils var som en liten solstråle som vanligt. Med mat, sömn och rutiner går allt bra!

Idag har det varit höstmarknad på byn. På mindre orter, som denna, är detta ett hemvändartillfälle. Då jag inte alls hänger med i den kulturen, jag har ju bara bott här i 2,5 år, så kom min pappa hit och hälsade på istället. Vädret kunde inte vara bättre, 18,5 grad visade bilen på väg in till marknaden. Det är hur mycket som helst att titta på. Nils fick massor av saker, eftersom vi stötte ihop med Nils farmor, farbror, fastrar och respektive. Först köpte vi en Musse Pigg-ballong till charmtrollet. Han var SÅ nöjd och tyckte att den var helt fantastisk, tyvärr höll den inte marknade ut, den klarade inte av Nils hantering. För ett tag sedan köpte vi en fin Musse Pigg-tröja och han blev överlycklig för den och tjoade och stojade av glädje. Därför är vi nu i en Musse Pigg-fas.

Därför åkte det också med två Musse Pigg-tröjor från Gekås i Ullared förra helgen. Det åkte naturligtvis ned många fler praktiska kläder i kundvagnen….

Här är det en tradition att gå på höstmarknad, jag har aldrig haft det som tradition tidigare men detta är nog tredje året i rad, så nu börjar det nog att räknas som en tradition för mig också…

Är höstmarknad en tradition för er?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.