Besviken som ett barn

Som jag hade sett fram emot den här dagen. Följt ordern hela vägen från beställning – tillverkning – leverens. Vilken besvikelse!

Som jag hade längtat efter att få min nya personliga almanacka i handen. Jag öppnar paketet och blir SÅ besviken! Besviken på mig själv! Jag har blandat ihop det lågupplösta exemplaret av fotografiet som vi fick innan vi beställde det ”riktiga”, alltså det högupplösta fotografiet. Jag har alltså en personlig almanacka med en grynig framsida… Och det är mitt eget fel! Jag vet att personligalmanacka.se brukar ha en varning när man laddar upp fotografier med för dålig upplösning. Kanske hade jag bara missat varningen? Jag var så besviken på mig själv och tänkte att jag måste gå till botten med detta. Jag är OTROLIGT nöjd med personligalmanacka.se som företag. Jag har beställt många olika varianter från dem. Jag var tvungen att skicka ett mail och fråga om de inte brukade varna längre för dålig bildkvalitet eller om det bara var jag som hade haft bråttom. Vet ni vad de svarar?! ”SÅ TRÅKIGT, LADDA UPP DEN HÖGUPPLÖSTA BILDEN SÅ TRYCKER VI EN NY ÅT DIG”! Vilken service! Jag blev så glad att hela min dag blev mycket soligare! Ska ni ha en ny almanacka så tycker jag verkligen att ni ska gå in på personligalmanacka.se och beställa en. Den är inte bara personlig, de levererar dessutom personlig service. Det är inget som man är van med idag! Tack personlig almanacka!

2 reaktioner till “Besviken som ett barn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.