Ni tänker väl rosa?

Det är oktober och det innebär stor satsning på rosabandet och dagligvaror som är märkta skänker delar av vinsten till bröstcancerforskning. Det räddar liv!

Många droppar små… Som jag har nämnt i tidigare inlägg så har jag förlorat min farmor i bröstcancer. Jag har bekanta i min närhet som har varit drabbade. Alla känner någon eller kommer att känna någon som är eller blir drabbad. Enkla saker som att under en månad, oktober, välja varor i mataffären som är märkta med det rosabandet – det bidrar! Välj att vara med och stötta din egen framtid!

DSC_1017

Idag hälsade vi på våra góa vänner utanför Varbereg. Det är synd att man måste ”passa på” när man ändå är där nere. Vi konstaterade att utan husvagn hade vi nog tagit oss dit på tre timmar, det borde inte ta så lång tid mellan varven. Men alla är ju upptagna med livet, så är det bara. Man får vara glad för de tillfällen som erbjuds. Det är alltid kul att ses och höra vad som har hänt sedan sist. Nils leker så bra med deras barn och alla är glada och nöjda.

Nu är vi hemma och hyfsat irodningställda. Det stora och det lilla barnet ligger och sover och nu ska jag göra dem sällskap!

Sov gott alla vänner!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.