FREDAG

Hur roligt är det inte att få designa sin engna personliga almanacka? Man måste inte använda fotografier men visst blir den extra personlig när man sätter det bästa man har på fram- och baksida!? Familjen på framsidan och skrutten på baksidan.

Nästa års personliga almanacka är nu beställd! Det ska bli SÅ kul att börja planera nästa års aktiviteter. Lopp som ska springas, födelsedagar som ska firas och semester som ska bokas. Digitala almanackor i all ära men inget slår att få öppna en bok och få en överblick över veckans aktiviteter. Det är fjärde beställningen från Personlig almanacka. Jag är helnöjd, dessutom när man kan designa både ut- och insida precis som man vill ha det själv.

AKNHLYS

Vad köper ni för almanacka? Eller använder ni den digitala i telefonen?

2 reaktioner till “FREDAG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.