Kanelbullens dag

Några frysta glutenfria kanelbullar hittade vi längst in i frysen. Med varsin kopp kaffe och en bulle till mig och två till Marcus så var kvällen gjord.

Efter klockan 19, då allt som kan innehålla socker äts, åt vi glutenfria kanelbullar som vi hittade i frysen. Fördelen med småbarnslivet är att det finns en begränsad tid på dygnet att sätta i sig onyttigheter. Vi har ju nolltollerans på socker för Nils, han har gott om energi utan att sockerkicka i maten. På förskolan är de så himla söta och följer våra restriktioner och ger Nils annat de få gånger de serverar något med tillsatt socker. Idag åt de creme till mellanmål och Nils fick knäckebröd istället och var nöjd med det. Så länge det fungerar är det ju toppen!

DSC_1011
Pralinfrossa från Ejes choklad.

Idag var jag inne på kontoret där större delen av min avdelning utgår ifrån. Så kul att träffa mina kollegor och få prata med dem. Det är så många nyanställda att jag behöver vara där lite då och då för att se vilka jag jobbar ihop med. Jag fick gjort en hel del och hämtat massor av material som jag behöver för olika jobb jag håller i. Tyvärr gick jag bet på vår skrivare och den höll på att göra mig totalt galen. På en timma fick jag till slut ut knappt hälften av utskrifterna som jag behövde. Sånt där ska ju bara fungera!

Har ni ätit någon kanelbulle idag?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.