💗Bröstcancerdagen💗

Visst Ă€r det Ă€ndĂ„ hĂ€rligt att vi har kommit sĂ„ lĂ„ngt med bröstcancerkampanjen att den Ă€r starkt förknippad med oktobermĂ„nad!?! Att vi Ă„r efter Ă„r vĂ€ljer varor i affĂ€ren mĂ€rkt med det rosa bandet nĂ€r vi handlar. Var med och stöd campen, om vi inte kĂ€nner nĂ„gon som har blivit drabbad sĂ„ kommer vi att kĂ€nna nĂ„gon i framtiden…

Idag startar vi oktober med bröstcancerdagen. Alla kÀnner nog nÄgon som blivit drabbad pÄ nÄgot vis, om det inte Àr jag sjÀlv sÄ Àr det nÄgon i vÄr nÀrhet. I min nÀrhet var det min farmor som blev drabbad. Hon gick bort i bröstcancer för dryg 30 Är sedan. Idag vet man ju ocksÄ att det finns Àrftliga sorter av cancer. Jag har instÀllningen att det gÄr att pÄverka mycket med kost och motion. Idag vet man att socker Àr en stor bov i cancerdramat. DÀrför undviker vi socker i vardagen, men unnar oss ÀndÄ ibland lit gottigheter. Som idag tog vi oss en svÀng in pÄ Ejes chokladbutik. Fördelen nÀr man unnar sig lite dyrare choklad Àr att det inte blir sÄ mÄnga bitar, vilket Àr bra för hÀlsan och sockerintaget.

IMG_2472

IMG_2454

IMG_2459

Konstigt att det inte finns nÄgon emoji med bröstcancersymbolen? Hur som helst sÄ har vi stöttat genom att springa Bröstcancerloppet igÄr och pappa köpte tvÄ kassar frÄn ICA-concernen för 200 kr/st till mig och mamma, proppfyllda med bra anvÀndbara produkter. Om jag inte missminner mig sÄ gick alla kronorna oavkortat till bröstcancerfonden. Dagen till Àra tog jag pÄ mig mina rosa skor.

IMG_2473

IMG_2463

Hur gör ni för att stötta bröstcancerforskningen?

3 reaktioner till “💗Bröstcancerdagen💗

  1. Tack för en jĂ€ttetrevlig helg i Stockholm. Om det ska bli nĂ„got mer Rosabandetlopp för mig, sĂ„ fĂ„r det bli mer intervalltrĂ€ning i backe. KĂ€nns verkligen i lĂ„ten idag. Men vad gör man inte för bröstcancerforskningen 😍

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig om hur din kommentarsdata bearbetas.