Grattis mitt ❤️ och Nils pappa!

Som om det inte räckte att han drog hem 1:a priset igår så fyller han dessutom år idag! Stort grattis Marcus!

Idag är det ingen vanlig dag, idag är det Marcus födelsedag! Utanför husvagnen surrar och durrar det i motorerna och jag försöker att hålla kvar Nils i sömnen en stund till. Dag två av helgens tävlingar är på väg att starta och idag är Hurricane racing taggade efter gårdagens succé. Imorse skickade vi iväg pappa Marcus att hämta vatten till Nils gröt så vi kunde duka fram en god fralla med kaffe och presenter. Det är lite svårt att överaska när man bor i husvagn så då får man göra saker med finess.

Tyvärr slutade inte dagens tävling lika lyckligt som igår. Det blev ett helt varv runt nosen och tillbaka upp på däcken. Som tur är blev det inte en skråma på Marcus men bilen tog desto mer stryk. Tur att det blev en första plats igår för idg blev det en kombinerad födelsedags-/rulltårta.

dsc_0895-1

dsc_0896

dsc_0897

Själv blev jag utvald att agera prisutdelare. Motiveringen var att jag skulle få krama tio olika karar, men den ena har jag ju möjlighet att krama på hemma. Marcus fick pris i ”driver of the day”. Han stod definitivt för dagens show! Vilket födelsedagskalas!

Grattis på din dag hjärtat!

2 reaktioner till “Grattis mitt ❤️ och Nils pappa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.