Fri-YAY!

Då var det äntligen fredag! Första arbetsveckan går snart att bocka av i almanackan och man börjar att få arbetsuppgifterna i rullning.

Whop whop!

Den här veckan har gått fort men ändå känts som en evighet. Jag har fått sjukt mycket gjort på jobbet och har känt mig effektiv. Jag har hoppat både förmiddagskaffet och eftermiddagsfikat. Inte för att jag har känt mig tvungen utan för att jag har känt att jag fått in ett bra flow. En gammal surdeg har jag snart betat av och ett ok har lyfts från axlarna.

DSC_0822

Nils trivs som fisken i vattnet på förskolan. Det är inga problem att lämna honom på morgonen och när vi har gått utanför grindarna på eftermiddagen så vänder han om och vill tillbaka. Han tar sitt arbete på fullaste allvar. Det är bra det. Arbetsmoral uppmuntrar vi.

Helgen kommer att bjuda på årets sista monster race. Det ska bli så skönt när det är över. Jag hoppas på vackert väder, eller i alla fall uppehåll. Vi ska bo i husvagn och jag är inte överförtjust i att ta in blöta kläder i vagnen. Förtältet släpar vi inte med för två nätter men hade gjort mycket för sakens skull.

Jag hoppas att ni får en supertrevlig helg! Vad har ni för planer?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.