Ett steg närmare…

Iblan kan det komma något gott av att ha lite temprament. Jag får grymt mycket uträttat när jag blir uppretad. Det är som att jag kanaliserar irritationen till något praktiskt som man mår bra av efteråt. Jag är nöjd.

Ett litet steg närmare att få upp vårt familjeprträtt på väggen. Jag har nu lokaliserat och plockat fram tavelkroken. Jag brukar få ett väldigt driv till att få saker uträttade när jag blir uppretad av något/någon. Idag har jag sett till att fått rensat brunnen i källaren som blir översvämmad varje gång jag kör tvättmaskinen. Det har retat mig i flera månader nu. Jag har ju inte kunnat släppa ner Nils på golvet när jag plockar i och ur tvättmaskinen, jag vill ju inte riskera att han på något sätt kommer i kontakt med tvättmedelsvattnet på golvet. Nu rinner i alla fall vattnet ner ordentligt igen. Imorgon kommer tavlan att finnas på väggen och stråla i sin glans.

dsc_0728

Jag har även haft som projekt att flytta mina träningskläder från garderoben i hallen till en byrå i sovrummet. Det kan jag checka av på listan nu också. Nu återstår det en sak på veckans ”att göralista” och det är att gå en sväng med grästrimmern i trädgården. Den är i stort behov av det.

Nils var på förskolan idag igen. Igår blev det inställt på grund av sjuk personal och inorgon ställde de in igen, också på grund av sjuk personal. På fredag ska vi lämna honom ensam. Det kan ju inte hjälpas att personalen blir sjuk och det hjälper definitivt till att Nils tycks aklimatisera sig grymt bra på förskolan med både pedagoger och de andra barnen. Jag tycker ändå att det känns lite oseriöst att ställa in två av fem tillfällen för inskolning och sedan lämna honom där hela dagarna framöver. De verkar jätterara på förskolan men jag vill ju också lära känna personerna som ska ta hand om mitt barn på dagarna. Jag lämnar över det viktigaste jag har i någon annans händer, det är en tillit åt flera håll.

Vad får ni driv av?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.