Visby

Vi befinner oss i Visby på Gotland. Vädret är på vår sida och vår minisemester ger oss lite kraft inför nästa vecka.

Vi minisemestrar på Gotland i Visby. Marcus jobbar och jag och Nils försöker att ta vara på den sista ledig tiden tilssammans innan inskolningen börjar nästa vecka. Min lilla bebis har blivit en pojke och ska framöver hänga på förskolan med sina kompisar istället för att gosa med sin mamma dagarna i ända…

DSC_0657

Visby har levererat varma fina dagar med sol. Det finns så många fantastiskt fina historiska byggnader här. Det är så faschinerande att se dessa byggnader som härstammar från 1200-talet. Så längesedan och ändå så välbevarat.

IMG_2146

IMG_2147

IMG_2144

Har man inte varit historieintresserad innan så blir man det av att vandra omkring innanför murarna här. Det är andra gången jag besöker Gotland och den här gången har jag hunnit att se mycket mer av den historiska delen än vad jag gjorde sist.

Har ni några bra Gotlandstips?

En reaktion till “Visby

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.