Hurricane Racing

För tre år sedan påbörjades det att sketcha upp en konstruktion och ett bilbygge började att ta form i garaget. Idag står grunden klar redo för att tävla i helgen.

För tre år sedan påbörjades mitt liv som gräsänka på kvällar och helger. Kanske en något överdriven beskrivning men som de senaste veckorna definitivt har stämt in. Jag vet inte hur många personer som har bott i vårt garage den senaste tiden… Även om jag känner att jag många gånger har fått betala ett högt pris för att min sambo ska få uppfylla sin dröm så är jag oerhört stolt över honom för att han tillsammans med sitt team har skapat en monstertruck som fungerar precis som den ska. Motorn startar, den går att styra och det går att både köra frammåt och backa med den. Det enda som inte är klart är karossen, men det anser jag vara en smärre detalj.

35114747_1834863823476065_6952865239708729344_n

Jag är också stolt över mig själv som har gett min sambo det utrymme och den möjligheten att få göra det som han drömmer om. I slutänden vet jag att detta kommer att gagna mig. Han är inte på något vis en egoistisk typ som inte bryr sig om att även jag har ett liv. Han har många gånger sett till att jag får det jag behöver i tid, utrymme och självförverkligande och jag vet att jag kommer att få ännu mer av detta nu när bilen snart är helt klar. Han följer även med mig när jag springer lopp, vilket naturligtvis är jättetrist för honom som bara står och väntar på att jag ska ta mig i mål.

IMG_0899
Så här såg det ut för fyra år sedan med den gamla bilen.

Det är så livet är – man får ge och ta och ge varandra det utrymme man behöver.

Hur ser ni på att ge varandra det utrymme att förverkliga sig själv i ett förhållande?

En reaktion till “Hurricane Racing

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.