Sandaler och tofflor

Idag plockade vi fram regnkläderna. Både jag och Nils tryckte ner fötterna i varsitt par stövlar efter att de har varit vana med luftiga tunna sandaler hela sommaren.

Är det fler än jag som har glömt bort att ni äger något annat än sandaler och tofflor att sticka ner föttern i? Helt plötsligt fick jag leta fram min stövlar och ta fram regnkackan. Inte för att det gör något att det har blivit något kyligare och regnet faller lite varje dag. På något sätt har jag blivit lite mättad på sol och värme. Som svensk får man ju inte vistas inomhus när solen skiner så den här sommaren har vi knappt sett huset från insidan. Nu hoppas jag att snickaren snart ska höra av sig och säga att han har tid att ta sig an vårt altanbygge. Jag längtar efter en altan, vi har ju altandörren men inget att sätta fötterna på utanför…

DSC_0521
Det hade ju varit skönt att bara kunna öppna altandörren och släppa ut den här lilla lurven när han är här på besök.

Igår var det fredag och det innebär jobb för mig. Det blev en helt fantastisk dag på jobbet och jag kände att jag fick uträttat så mycket och fick ta tag i så många saker som kunde bockas av. Dessutom tror jag att jag drog in fler jobb på kuppen. Perfekt. Det är så skönt att känna sig produktiv och inte bara sitta i kö till IT-avdelningen för att få igång alla tröga system som inte fungerar som de ska. Sånt där kan ju försämra humöret och arbetslusten något alldeles…

Vad har ni för inställning till era jobb?

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.