Bloggsemester

Bloggtorka eller bloggsemester, det spelar ingen roll vilket, nu är jag tillbaka igen. Efter en vecka i dvala. Idag har jag, typ, plockat upp liftare… eller nästan i alla fall.

Ibland behöver man en kort tids bloggsemester. När inte inspirationen, lusten eller orken räcker till för att skriva ett inlägg. Vi har ändå haft det bra och nu kommer lusten tillbaka igen.

Vi har inte haft tråkigt eller suttit ner och rullat tummarna. Vi har haft fullt upp och lillen är i en väääldigt aktiv fas i sitt liv. Jag är helt slut på kvällen, i en positiv mening men orken till att blogga räcker inte helt till.

Idag har varit en superdag. Annorlunda och jag har gjort något som jag inte trodde att jag skulle göra någon gång…

Idag fyller min bror år. Jag och Nils skulle ta tåget för att åka och fira honom. Men på grund av stormen igår var tåget inställt, vilket de annonserar i högtalarna precis samtidigt som avgångstiden är kommen. Det annonseras på svenska, och endast svenska. På perrongen stod flera turister, bland annat ett ungt tyskt par som frågade oss vad som sades i högtalarna. De såg så vänliga ut att vi erbjöd dem att åka med oss till Trollhättan. Från Trollhättan gick tågen som vanligt till Göteborg där deras slutdestination för kvällen var. Det var faktiskt ganska trevligt. Vi diskuterade eldistribution, elproduktion, föräldraledighet och skillnaden att bo i en liten stad contra en större stad. Julian och Caroline, supermysigt par som varit och paddlat kanot i Stora Le och Lelången. Nu skulle de tillbaka hem till Düsseldorf.

Men dagen slutar inte där i spänning, jag har fått träffa min nya lilla söta kusin för första gången! Kärlek i stora mått!! Min morbror (som inte är SÅ gammal) och hans fru och ihop med min 14-åriga kusin och den nya lilla knodden! Han är född, ganska exakt, ett år och en vecka efter vår Nils.

Naturligtvis var det också kul att fira min brors födelsedag och äta tårta som hans svärmor har bakat. Bor ni i närheten av Bokenäs ska absolut passa på att beställa tårtor hos Beriths tårtor innan hon går i pension!

Har ni skjutsat främmande människor i er bil någon gång?

6 reaktioner till “Bloggsemester

    1. Jättehärligt med bebismys, man glömmer så fort hur det var – trots att det bara var ett år sedan jag satt där med min egna pojke!
      Bloggen tycks ju finnas kvar nu när lusten kom tillbaka! 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.