Hallelujah och prisa…

…och prisa rörmokaren och mitt, ibland, hetsiga temperament!

Efter att ha kört tvätt tio mil enkel väg, i och för sig ändå när jag hade ärende i Trollhättan, och att handfatet i badrummet blivit så äckligt sunkigt (jag har låg smutströskel vad det gäller handfatet i badrummet) så tappade jag humöret. Jag KAN ha haft en aning av irritation i tonen när jag sa att jag och Nils inte kan leva ett liv utan vatten i kranarna.

Det hjälpte! Hux flux hade vi mätt upp att motorn var hel och fått av locket på brunnen för att se att den var FULL! Vi har alltså inte haft slut på vatten. Ett telefonsamtal senare och fem minuters väntan så var världens bästa VVS-arbetare på plats. Knappt en timma tog det för honom att både hitta felet OCH åtgärda det.

Nu kan vi äntligen duscha, tvätta, diska och framförallt spola i toaletten igen! Stort tack för att DU avbröt din semester för vår skull! Nu kan jag vattna i växthuset igen, det som har överlevt i alla fall…

Vet ni hur mycket vatten ni använder på en dag?

3 reaktioner till “Hallelujah och prisa…

  1. Hihi det var en snäll rörmokare som dök upp så med kort varsel. haha min pappa är sådan åker direkt när det krisar hos någon, gulliga han! Han är VVS:are, kanske var han, hihi.
    Svar: Ja vore så kul ifall du kom på något av våra event någon gång! Lysekil då passerar du mig 🙂 Ja, kaffe stunden är helig, hihi.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.