Salta bad

Jag tror aldrig att jag har varit med om att det har varit så skönt att bada i havet. Jag har ändå spenderat varenda sommar vid havet sedan jag föddes. Jag är ju i och för sig en badkruka men i år har jag badat minst fem gånger!

Jo, visst. Detta är en rekordsommar på många sätt och vis. Rekordvarmt och med det följande rekordmånga bad. Idag har vi badat i havet och det var VARMT!

Nils hade inga problem med att simma i saltvatten heller. Det gick att svälja det likaväl som insjövatten. Riktigt roligt tyckte han att det var när mamma också slängde sig i vattnet och simmade. Däremot kröp det i mig när en krabba sprang över mina fötter och helt plötsligt kom jag på varför jag bara bryggbadar i havet… För att slippa gå på botten! Nästa gång ska jag komma ihåg att ta med badtofflor!

Nils fick träffa nästan hela tjocka släkten också, mormor och morfar stod uppställda med husvagnen på campingen och sedan kom även farmor, farfar, farbror och faster och hälsade på.

Hur har er badsommar sett ut?

2 reaktioner till “Salta bad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.