Ofrivilliga bussåkare

Oj, vi har åkt buss. Ofrivilligt. Det var det att välja på eller betala 1000 kronor för att lösa ut bilen.

Ibland undrar man ju hur man kan ställa till det för sig?! I söndags var vi på shoppingcentret för att shoppa lite kläder och mat. Affärerna stänger 17.00 och vi parkerar i parkeringshuset 15.00. En bit bort ligger det några mataffärer och 16.30 går vi iväg för att handla med oss lite mat hem. Vi träffar några bekanta och byter några ord, handlar det vi ska ha och går sedan tillbaka till parkeringshuset. Halvvägs dit slår det oss att klockan är 17.50 och parkeringshuset stänger väl strax efter affärerna?!

Mycket riktigt, 17.30 låstes bommarna till parkeringshuset. 1000 kronor vill de ha för att släppa in oss och hämta bilen. Vi som har matvaror och barnvagn med oss i händerna… Vi kliar oss lite i huvudet och bestämmer oss för att se hur bussarna går. Tio minuter senare går det en buss åt rätt håll. Så resan hem som skulle ha tagit ca 15 minuter tog oss istället 50 minuter, men kostade oss 60 kronor istället för 1000 kronor. C’est la vie!

Med mig hem fick jag en supermysig klänning som Marcus tyckte att jag var värd efter alla hans garagetimmar med sitt bilbygge. Jag sa inte emot. Tack mitt hjärta för den härliga klänningen!

IMG_1324
Innan vi åkte från svärmor så plockade hon ihop en bukett med sommarblommor som vi fick med oss. Riktigt fint!

Har ni gjort någon fadäs i sommar?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.