Åka båt

Denna sköna sommar har bjudit på många dopp. Till och med för oss badkrukor. Efter lite båtliv, bad och middag så var det svårt att komma till ro för lillskrutten.

Vilken dag vi hade igår! Idag också för den delen. Igår åkte vi över till svärisarna för att åka lite båt. Premiärturen för Nilsen. Han som inte har varit så noga med att ha flytvästen på när vi har övat hemma, accepterade den väl i båten. Det kanske var annat som distraherade honom då.

Vi skulle ”bara” åka över för att äta lunch och ta ett dopp för att kyla ner Nils en liten stund. Sedan skulle vi tillbaka för att fräscha upp oss inför Cajsa Stina Åkerströms konsert. Men som vanligt rinner tiden iväg, så endast ett dopp i plurret och mina smutsiga shorts fick bli min konsertklädsel. Vilken konsert det var, hon har en underbar röst.

fullsizeoutput_2467fullsizeoutput_2464fullsizeoutput_2460fullsizeoutput_246c

Efter konserten blev vi hämtade igen av svärfar. Men innan vi bordade båten stötte jag på en instagramvän IRL. Så roligt att få skaka hand och säga hej!

Lillskrutt fick sina sovtider helt upp och ner och passade på att simma i farfars pool istälelt för att sova. Han är en riktig baddare i vattnet och är inte rädd för att hamna med huvudet under ytan eller få en kallsup. Jag är SÅ stolt över min lilla skrutt! Simpuffarna på och ett skutt ner i poolen.

Jag önskar er en riktig skön sommar!

 

5 reaktioner till “Åka båt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.