Kanalrestaurangen

Vi firade pappa på Kanalrestaurangen i Trollhättan. Sommaren levererade en riktigt varm eftermiddag och kväll och känslan av att sitta utomlands på en grekisk taverna eller liknande kom över mig. När Sverige leverar på detta sättet bli behovet av en utlandssemester betydligt mindre.

I tisdags, när vi firade pappas födelsedag, åt vi på Kanalrestaurangen. Servicen och läget, utsikten är fantastisk och maten är god. Jag beställde in en risotto med säsongens primörer och Marcus beställde som vanligt in en burgare. Resterande av släkten åt halstrad gös, pasta bolognese och alla var nöjda med vad som serverades. Till kaffet beställde vi in glass, tryfflar och creme brule. Jag kommer inte ihåg senast jag beställde in efterrätt på restaurang. Det måste ha varit flera år sedan…

fullsizeoutput_2336fullsizeoutput_2300

Mamma och pappa har ätit på Kanalrestaurangen flera gånger och varit nöjda. För oss var det premiär och troligtvis inte sista gången. Maten var riktigt bra men inte 5-stjärnig. Läget och personalen gör upplevelsen höjs vesäntligt.

Kvällen var varm och riktigt trevlig. Det är verkigen inte ofta som släkten samlas på det här viset. Tiden räcker inte till för sociala tillställningar som de här. Noomi och Nils lekte med varandra och Nils hade fullt upp med att försöka att hinna efter storkusinen. Härliga sommarkvällar.

Har ni någon favoritrestaurang att tipsa om i er närhet?

3 reaktioner till “Kanalrestaurangen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.