Träningsveckan lider mot sitt slut…

Veckan lider verkligen mot sitt slut och vi har haft det toppen. Träningsvärk som sig bör när man har tränat muskler som inte har används på ett tag. Vi kommer att återkomma!

Oj, vilken träningsvärk jag har i kroppen. Ben, mage och armar. En av de fantastiska insrtuktörerna driver på hårt och har drillat benen stenhårt på de pass som jag har deltagit på. Det syns ju på henne också att hon har tränat sin kropp en hel del, jag har en bit kvar om jag ska komma upp i hennes muskelmassa.

fullsizeoutput_212e

Vilken fantastisk vecka vi har haft ändå. Sol varje dag, om något blåsigt de två sista dagarna. Vi har besökt stranden, som känns som medelhavet, vi har ätit gott både i husvagnen och på restaurang. Vi har hängt på lekplatsen till Nils stora glädje och jag har tränat så gott som varje dag.

Idag har vi besökt poolområdet. Det var en riktig hit för Nils. Han har i och för sig trivts väldigt bra på stranden också. Där har han lekt för sig själv med spade och hink och upptäckt sanden. Han har sprungit i vattenbrynet efter vågorna och jagat en drake som några barn lekte med. Det är så roligt att se att han är ”med”. Men i poolen var det badtemperatur och han simmar ju som fisken i vattnet den lilla skrutten.

fullsizeoutput_212d

Vad tycker ni om husvagnssemester?

2 reaktioner till “Träningsveckan lider mot sitt slut…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.