Jag är kvar!

Så längesedan det var jag bloggade. Ja, så känns det men ibland måste man prioritera bort det man tycker är kul för att hinna med måsten. Här kommer i alla fall en liten summering av helgens alla kalas. Vi har haft riktigt kul, stressen till trots!

Ojoj, vilken intensiv helg det har varit! Kalas på kalas och en liten skrutt som har fått för sig att det är livsfarligt att somna på kvällarna. Det har varit intensivt men riktigt skoj! Bloggen har fått halka ner på prioriteringslistan, men nu sitter jag i baksätet på bilen och har ”egentid”.

Nils kalas hade vi fixat med mat och dekorationer i flera dagar för att hinna med. Jag blev rätt nöjd med resultatet. Vi fixade med kyckling och potatissallad med lite härliga frukter till och bröd med ost. Vi försökte att hålla det enkelt. Dekorationen återanvände vi delvis från namngivningen. Vädret blev soligt och skönt så kaffe med rabarberpaj och jordgubbar med grädde åt vi utomhus i vår nya loungegrupp som invigdes för säsongen. Ett riktigt bra köp om jag får säga det själv!

Dagen innan var vi på 30-årskalas hos fina Sandra. De hade som vanligt riktigt god mat och bakat glutenfria pajer som smakade smaskens! ”Tyvärr” var det så välplanerat med mat och lekar att jag helt glömde bort att ta fram kameran… Med andra ord en toppenkväll!

Midsommar firade vi med sedvanligt midsommarväder; regn. Med regnkläderna på var vi med och reste majstången och dansade små grodorna. Det var ju ändå Nils första midsommar utanför BB dör vi firade förra året.

Sent att fråga, men hade ni en trevlig midsommar?

En reaktion till “Jag är kvar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.