Männen i mitt liv!

Pappa, sambo och son. Det är männen i mitt liv. Så många fina stunder från min födsel till mitt barns födsel och utveckling idag. Snart är han ett helt år!

Visst är det fantastiskt! Jag har världens bästa pappa, som har haft Såå mycket tålamod under min uppväxt. Han har svarat på alla mina frågor, visat hur man ska göra när man byter däck och kopplingsvajer på min första bil. Lärt mig att bli ekonomisk med ett intresse för sparande i fonder och aktier. Han har (naturligtvis tillsammans med min mamma) lärt mig att bli självständig och ta hand om mig själv. Han och mamma har visat mig hur ett äktenskap ser ut där man med jämnställdhet delar på de vardagliga sysslorna i hemmet och ger varandra utrymme för att utvecklas och ta till vara på sina intressen samtidigt som de gör mycket roligt tillsammans.

Sedan kom Marcus in i mitt liv. Självständig han också. Kunde redan tvätta och städa ett hem och andra saker som jag inte var så bra på. Vi kompletterar varandra på ett fint sätt med ett lagtänk och en form av företagstänk likväl hemma som på jobbet. Jag tror att vi har lärt oss massor av varandra under vår tid tillsammans.

Tillslut kom den mest fantastiska lilla människan in i mitt liv. Han hade inte funnits till om varken min far eller hans far hade funnits redan. Så fin, glad, nyfiken och utforskande. Vill veta hur allt fungerar och som gärna sitter i mammas knä och gosar och myser.

Hur har ni det med männen i era liv?

6 reaktioner till “Männen i mitt liv!

    1. Klappar hjärtat lika starkt för sonen under hela uppväxten? ❤️ (Visste inte riktigt hur jag skulle formulera frågan men hoppas att du förstår vad jag undrar)!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.