Planti Oat Smoothie

Idag utförde vi ett smaktest på smoothie i växthuset efter jobbet. Smoothie som är växtbaserad och perfekt för laktosintolleranta eller för de som vill äta veganskt.

I samarbete med Buzzador har jag fått möjligheten att kampanja en havrebaserad smoothie i tre olika smaker. Så efter ett tag i verkstaden, där vi bygger ihop en mindre lekpark till Nils, satte vi oss ner i växthuset för lite energipåfyllning i form av ett smaktest på Planti Oat Smoothie.  Marcus och jag var rörande överens om vilken smak vi tyckte bäst om.

DSC_0582

Vinnande smaken för oss båda var mango & citrus. Mango är en av mina favoriter som jag själv använde flitigt när jag gör egen smoothie. På andra plats kom cucumber & melon för den smakade fräscht. Sist kom raspberry & licorice. Det kan bero på att varken jag eller Marcus gillar lakrits. Först smakar den bara hallon och är jättegod. Efter en stund kommer lakritssmaken fram och då förstörs den goda upplevelsen. Gillar man däremot lakrits så är den säkert tipp-topp!

Förutom smaken så kan jag absolut tänka mig att köpa planti som ett mellanmål ”on the go”, annars gillar jag mest att dricka kaffe och vatten. Marcus är inte jätteförtjust i ”sådana där konstigheter” och skulle troligtvis inte köpa dessa om han fick annat att välja på. Men för alla laktosintollernta är detta ett toppenalternativ!

Brukar ni köpa hem alternativa varor ibland för att testa?

2 reaktioner till “Planti Oat Smoothie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.