Sommardress

Finns det något finare än blått och vitt på sommaren? Jag använder nästan uteslutande blå/vita kläder så här års. Det kan hända att jag får på mig något svart till kvällen, men annars – BLÅTT!

Inlägget innehåller annonslänkar.

De som känner mig vet att min garderob nästan endast går i blå toner. Blått och vitt är bland det finaste och klädda plaggen jag vet. Riktigt somrigt med en sval blå blus som ser så där härligt luftig ut. Det behövs luftiga blusar i den här värmen som håller sig kvar över oss! Utöver mina ballerinas från Michel Kors så är Vaga Bond en stor favorit i min skohylla och det är inget undantag när jag såg dessa sandalerna på bilden!

yqoln1ublykkfrrqnahoeuiifwgtd4o2tvvnoshc

Solglasögon / Armband / Ring / Sandal / Skjorta / Shorts / Kofta / Väska

Har ni något bra skomärke som sitter fint på era fötter?

 

 Jag använder Adviral, det innebär att jag länkar till produkter som jag gillar/har på mig/har hemma i inredningen och samtidigt tjänar lite pengar. Jag får en slant och ni får tips på var jag handlar online.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.