Glamlife

Nej det är inte alltid det är glamlife här hemma. Ibland måste frukostarna vara snabbt överstökade, vilket är mot min natur. Jag älskar att gå upp i tid och äta frukost i lugn och ro OCH jag äter till 50 % med ögonen. Upplägget är viktigt.

Idag var det inte min frukostdag. Inga färska bär fanns det att toppa min overnight oat med och runt omkring var det ”hajkontajkon”. Duplo och nappar och barnmatsatiraljer över allt. Men så får det vara ibland! Det går bra ändå. Det måste gå bra, även om jag inte tycker om det.

Hur som så fick jag hem min Smakbox förra fredagen. Jag har knappt hunnit att gå igenom innehållet men kaffekapslar hittade jag överst i lådan. Det gjorde mamma och pappa i sin låda också och lämnade dem vidare till mig. Så dubbelt upp med kaffekapslar! Tjohoo, inte en trött stund på jobbet framöver!

IMG_0509

Annars har vi hunnit med en hel del här hemma. Sotaren har varit här och gjort brandskyddskontroll, vi har varit på en joggingtur och till sist så har vi bakat små minivästerbottenpajer. Perfekt som picknickmat. Till exempel när vi ska dra iväg med husvagnen och inte vill ta onödig tid på oss för att hitta en restaurang där man smidigt kan parkera husvagnen i närheten. Så goda och går lika bra att äta kalla som varma.

IMG_0519

Har ni förslag på bra picknickmat?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.