Shop shop

Vita sneakeres hör ju sommaren till, eller hur?! Sommartid köper jag gärna linnen och svala klänningar utan en tanke på kvällen som oftast är kyligare än vad sommarkläderna orkar värma. Kolla in dessa jeansen med dragkedja i benen!

Inlägget innehåller annonslänkar.

För svala sommarkvällar borde man skaffa nya jeans. Om det nu blir några svala kvällar… I år tycks det slå värmerekord i hela Sverige! Hatten och solglajjorna skulle däremot komma väl till användning på semestern. Vita sneakers har jag två par men inga låga… Och det måste man väl ha?!

bo4jelgscifuny6pegkinbusoqdhq5dxxxhp3u0e

Topp / Sneakers / Halsband / Jeans / Hatt / Solglasögon / Väska

Har ni några sommarfavoriter att dela med er av?

 

 Jag använder Adviral, det innebär att jag länkar till produkter som jag gillar/har på mig/har hemma i inredningen och samtidigt tjänar lite pengar. Jag får en slant och ni får tips på var jag handlar online.

En reaktion till “Shop shop

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.