Nationaldagsfirande

Du gamla du fria du fjällhöga nord, du tysta du glädjerika sköna…

Hua så kallt det var imorse! Jag tänkte direkt att ”det är ju typiskt när det är en svensk högtid att temperaturen drastiskt sjunker 10-15 grader”. Men så härligt vädret blev sedan! Solsken och värme. Vi började dagen med att gå med i musikkårens tåg till parken i goda vänners lag. Väl där majade vi med kyckling och vattenmelon och jordgubbar. En termos kaffe baljade jag i mig själv, inte smart när man ska hänga en stund i lekparken…

DSC_0565

På kvällen sjöng jag med kören i Rölanda kyrka. En supermysig liten kyrka ute på landsbyggden. Det gick jättebra och kören fick mängder av beröm. Till och med min mamma och min mormor tog sig upp från Trollhättan för att lyssna på oss. Så roligt, och även dessa två vana körsångerskor gav oss fint omdöme och var imponerade av den starka mansskaran i kören. Nu är det uppehåll över sommaren.

Har ni firat nationaldagen idag?

6 reaktioner till “Nationaldagsfirande

 1. Här blev det inte mycket firande mest föreberedelser inför resan, vi åker ju imorgon. Lite resfeber har man allt!
  Svar: Åh ballerina skorna är ju bara såååå himla fina!!!
  Vilka fina handväskor har du? Hihi nä sant hur mysigt det än är med fågelkvitter så får dom anpassa sig lite,hihi.

  Gilla

  1. Jag är så avundsjuk! Tur att vädret är som det är här hemma, annars hade jag blivit grön av avund! 😁
   Ja jag älskar ballerinaskorna, jag kanske skulle göra ett litet inlägg om mina fina väskor. Har en stor, en mellan och en liten festväska. En för alla tillfällen! 😄

   Gilla

  1. Jag tycker att det är så härligt att läsa om er fina vänskap! 🙂 Grattis till pappa som alltid får flaggat på sin dag!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.