Gula blommor

Det har hittat in gula blommor i mitt hem. Det hör inte till vanligheterna men jag kunde inte lämna dem att försvinnan bland all grönska.

Det är verkligen ingen favorit med gula blommor. Jag skulle aldrig köpa gula blommor att plantera i trädgården men de här liljorna växer mitt ute i vår björkdunge och all sly börjar komma upp och gömma undan blommorna. Jag kunde helt eneklt inte låta blommorna gömmas undan där i dungen och plockade med mig några in. Deet är ju ändå skönt att kunna njuta av naturen inomhus också. HÄR kan ni se bild på dem i dungen från förra året.

Idag är det avslutning på babysimmet. Jag har ju trivts väldigt bra i den där varma poolen men nu börjar det att ta emot när man ska gå in och bada samtidigt som solen vaärmer på utanför. Hur som så är det avslutning idag och vi får komma tillbaka till hösten igen. Varken jag eller Marcus gillar att bada och man skulle nog med all rätt kunna kalla oss för badkrukor! Men nu i helgen tog jag mig premiärdoppet för i år på campingen. Ska värmen fortsätta att trycka på så kanske det blir ett dopp till i år!

fullsizeoutput_1e7e

Jag tror att jag har hittat ett nytt favoritställe att bada på.

Var badar ni helst?

 

2 reaktioner till “Gula blommor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.