…det där med fågelkvitter!

Från att bli tokig på all fågelsång till att helt tappa bort sig i det vackra i de olika melodierna. Min inställning måste bero på vilken tid på dygnet de spelar för oss! Nu blommar det så härligt i rabatterna och jag passar på att plocka in och njuta av dem här inne på kvällen.

Inlägget innehåller annonslänkar.

Förra veckan gnällde jag över att fåglarna drog igång en kakfoni klockan fyra på morgonen och störde min nattsömn. Ni kan läsa om det HÄR. Nu på förmiddagen, när jag och Nils satt på trappan här hemma och åt mellanmål, hade vi både hackspetten och koltrastparet pickandes i gräsmattan. Det är så fina ihop vår koltrasthane och koltrasthona, och återkommer varje år. Likaså hackspetten som varvade gräsmattan med att flyga runt i våra äppelträd och vår björkdunge. Det är helt magiskt att ha naturen så nära ytterdörren, trots att de väcker mig på morgonen.

Blommorna har jag plockat i trädgården, iris, pion och löjtnantshjärta ihop. Enkelt och vackert. Visst är det en fantastisk tid nu när man kan plocka in trädgården inomhus i vackra arrangemang. Jag fullkomligt älska min trädgård och planen är att utöka den med fler rabatter, buskar och stensättningar.

fullsizeoutput_1e83

fullsizeoutput_1e81

Nu ikväll fick vi upp morsdgspresenten på väggen! Min fina runda spegel! Den hittar ni HÄR. Jag är så nöjd med den och den gjorde sig jättebra i vardagsrummet över skänken.

Har ni någon härlig inredningsdetalj ni är riktigt nöjda över?

 

 Jag använder Adviral, det innebär att jag länkar till produkter som jag gillar/har på mig/har hemma i inredningen och samtidigt tjänar lite pengar. Jag får en slant och ni får tips på var jag handlar online.

4 reaktioner till “…det där med fågelkvitter!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.