Min pionrabatt

Det hör sommaren till att åka iväg och campa och se sig om, men hur härligt är det inte att komma hem när man möts av den här blomsterprakten?!

Det är inte fy skam att komma hem efter ett par dagar och mötas av dessa vackra utslagna pioner. De doftar helt ljuvligt! Just dessa grävde mormor upp och delade ur sin rabatt förra året, och de blommar redan i mängder. Mina Sara Bernard som står i närheten har också stora runda knoppar som brister vilken dag som helst.

fullsizeoutput_1e75

fullsizeoutput_1e77

fullsizeoutput_1e7c

Det är inte bara pionerna som har slagit ut, min klätterros New Dawn har också vecklat ut en blomma och har flera knoppar på G, likaså de fina ståndet med Iris. Om jag kanske skulle ta och plocka in en bukett med alla fina blommor i trädgården. Det är så roligt där ute nu, förutom gräsmattan som ser ut som en äng av maskrosor, klöver och smörblommor. Den är SÅ tråkig! Har ni några tips på hur man fixar en fin grön gräsmatta utan ogräs?

I övrigt så har vi hunnit med att hänga en hel del på stranden vid campingen idag. Vi åkte hem på eftermiddagen och Nils såg riktigt besviken ut. Men sedan gjorde han några glädjetjut när han kände igen sig hemma igen. Den här värmen är ju bara ”one of a kind”! Jag vet inte hur man ska kunna återgå till det normala igen efter det här… Inte tittar jag på några prognoser heller så det får bli en överraskning varje dag jag kliver ur sängen.

Känner ni er mättade på värmen eller vill ni ha mer? 

En reaktion till “Min pionrabatt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.