Campingliv

Det där med campingliv är verkligen min grej, och det tycks som att min son är lik sin mamma där! Han är den lilla sociala killen som drar till sig nya bekantskaper. Vi hann bara säga hej till grannarna så hade han charmat till sig en hemodlad gurka och ”pratat” med våra närmsta grannar bakom vagnen.

Men döm till min förvåning så kom INGEN fram och hjälpte mig när jag kom själv till campingen och skulle ratta in vagnen på vår plats. Kan man ana en förändring? Eller är det bara tillfälligt? Nu vet jag inte om jag ska vara nöjd eller besviken! Nöjd för att ingen tycker att det är värt att reagera på att man är tjej och kör med husvagn. Eller besviken för att ingen erbjuder sig att hjälpa till när man kommer själv med ett barn på höften och folk bara tittar på när man fixar med stödben och ström, allt med Nils i famnen.

Vi gör nu allt för att övertala Marcus att han också tycker att detta är livet. Marcus som inte alls förstår min förtjusning med campinglivet, jag som i vanliga fall gillar min personliga svär hemma där jag vill kunna gå i underkläderna om jag vill utan att bli påkommen. Tänk att kontraster kan komplettera en människa!

fullsizeoutput_1dce
Gekåsfynd, UV-dräkt för knappa 100 sek, badskor för ca 70 pix och glasögonen kommer jag inte ihåg vad de kostade. Perfekt idag på badstranden i den tryckande hettan.

Är det fler än jag som tycker att det har varit riktigt varmt idag? Tillslut så tog vi oss till badplatsen här på campingen och badade och plaskade ordentligt för lite svalka. Nils tyckte att det var riktigt skönt att få kyla ner sig i det ljumna vattnet och fick inviga sin UV-dräkt, sina badskor och badglasögonen.

Har ni tagit ett svalkande fredagsdopp idag?

4 reaktioner till “Campingliv

 1. Ja det är allt märkligt att folk inte erbjuder sin hjälp, men du verkar ju ha fixat det galant ändå

  Gilla

  1. Paret som satt på varsin rollator är ursäktade, men övriga satt bara och päste i solen… Jag ska aldrig bli sån!
   Tack, ja det var rätt så gott om utrymme för att kunna backa, hade det varit trångt och jag hade haft oflyt så hade jag kanske behövt be någon om hjälp. Jag är glad att jag slapp det! 🙃

   Gilla

  1. Eller hur! Ett helt annat liv blir det på camping! 😄
   Ja, jag är inte van med att folk bara sitter och tittar på utan att räcka ut en hand. Det hör verkligen inte till vanligheterna! 😧

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.