Fågelkvitter i all ära…

Att bo nära djur och natur, det är inte alltid bra för sömnen. Hur tidigt på morgonen drar fågelsynfonin igång? Tur att dagen blev så fantastiskt härlig i alla fall. Utflykt och utelunch, vad mer kan man önska?!

Det här med att bo mitt i naturen med skog och ängar utamför huset. Det har inte bara sina fördelar. Då värmen håller i sig sover vi med fönster på vid gavel i försök att kyla ner sovrummet. Det är rätt skönt men klockan fyra i morse vaknade jag av en kakafoni av fågelkvitter! Det var så många olika sorters fåglar som lät på en och samma gång att det bara slog runt i huvudet. Jag fick till slut gå och stänga fönstret för att kunna somna om. Och ja, jag vet att detta är ett I-landsproblem, men jag bor i just detta I-landent!

fullsizeoutput_1e2c

Idag blev det en utflykt till Bengtsfors för mig och Nils. Vi skulle besikta mammas och pappas husvagn och passade på att åka lite tidigare för att strosa runt lite i de fina omgivningarna. Vi käkade lunch på tu man hand på fina Rosellmagasinet vid vattnet, nära Dalslands kanal. Det är så vackert att sitta där och äta och maten är god. Inte femstjärnigt god men så där lunchgod till vardags. Vi hängde en stund i den fina lekparken där det stod en bil, lagom i skuggan, som Nils körde runt i och klättrade på. Jag misstänker att han körde sin mamma till bilprovningen för att besikta husvagnen… Den lilla prinsen! Han förgyller min vardag till 200 %.

fullsizeoutput_1e2d

Vi hade en så härlig dag idag och som bonus var jag in på ICA och hittade ekologiska vindruvor. Som jag har letat efter det länge! It made my day!

Hur har er dag varit?

 

8 reaktioner till “Fågelkvitter i all ära…

  1. Vilken härlig dag ni har haft 🌞😎😚😚. Och vi fick husvagnen besiktigad 👌😊.
    Och vilken jättehärlig bild på er två ❤😍😚👏

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.