Vårruset

Så kom den stora tjejfesten till Vänersborg igår och ett STORT gäng genomblöta tjejer stod i startfållan. Eller kosläppet som Marcus kallar det för.

Vädret som har varit helt fantastiskt hela maj, tvärvände och övergick till det värsta regnovädret hittills under 2018. Himlen verkligen öppnade sig. Men väl efter loppet, när man har rusat till bilen för att söka skydd och sätter sig dyblöt i sätet, då bryter solen igenom igen… Man blir ju knäckt! Samtidigt är det skönare att springa i LITE duggregn då syret känns lättare att ta upp i lungorna.

Jag genomförde loppet på 24.06 minuter och ramlade in på plats 67. Det är jag riktigt nöjd med, jag trodde faktiskt att jag var i mycket sämre skick än så. Träningen har ju inte varit lika planerad längre sedan Nils kom till världen, men det lider jag inte av. Jag avstår så mycket hellre ett träningspass för att få vara med min son. Den tiden ihop är ju så kort och jag vill insupa allt jag kan!

För trädgårdens skull kan jag inte vara gladare än att det här ovädret släppte den stora mängd vatten som det gjorde. Gräsmatta och rabatter höll på att torka ut helt så det här var perfekt. Nu slår nog pionknopparna ut när som helst. En av mina klematisar hade slagit ut sin första blomma för året, min Piilu.

Nu kör vi Vårruset i Karlstad! Ses vi där?

4 reaktioner till “Vårruset

  1. Ah vad duktig du är som springer!!!!
    Svar: Eller hur! Ja vardagsekonomi är roligt faktiskt! Exakt, jag spara via Aktieinvest, så bra! Kul att se när pengarna växer!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.