Min allra första morsdag!

Min första morsdag och jag har blivit firad med kaffe på sängen på morgonen och ett stort paket som stod nere i köket och väntade! Bästa lilla Nils, finaste barnet att få vara mamma till!

Inlägget innehåller annonslänkar.

Nu har jag äntligen fått uppleva mina allra första mors dag! Nils väckte mig på morgonen (och ett antal gånger på natten) med ett stort leende och, vad jag har valt att tolka det som, sång. Under tiden stökade pappan i köket med frukost som han kom upp med på sängen! Men vi valde att sätta oss ute för att njuta av den varma, vackra naturen på morgonen när vi mumsade budapest och drack kaffe. Det är bäst att passa på, men vet aldrig hur länge värmen håller i sig! Kaffet serverades naturligtvis i bästa muggen med favoritmotivet på.

Den fina morsdagspresenten jag fick hittar ni HÄR! Bild kommer senare när jag har fått upp den på väggen! Så nöjd mamsi!

fullsizeoutput_1dd8

fullsizeoutput_1dd7

Resterande dagen har gått i matens spår. Hos svärmor fick vi god kycklingpaj med halloumi och en supergod rawtårta. Tårtan glömde jag naturligtvis att ta kort på, men den var precis lika fin som den var god!

fullsizeoutput_1dd5

fullsizeoutput_1dd6

Hemma hos mamma fick  vi den möraste entrecoten någonsin på grillen. Till och med jag klarar av att äta entrecote när den är så mör!

fullsizeoutput_1de6

Det här kan man kalla att ladda inför morgondagens Vårruset! Jag har imorgon en plats att springa i Vänersborg med tjejerna från jobbet och min mamma, för att på tisdag dra med svärmor till Karlstad och springa Vårruset där. Jag kommer att vara helt mör i kroppen resterande veckan… Jag tränade fem km igår för att ha lite i benen inför kommande vecka och då såg jag att lupinerna hade slagit ut så fint i diket. På hemvägen blev det en paus för att få en bukett med sig hem i den fina Gustavsbergsurnan jag fyndade HÄR.

Nu ska jag gå till sängs och sälta all mat som slunkit ner under dagen…

Stort grattis till alla mammor!

Jag använder Adviral, det innebär att jag länkar till produkter som jag gillar/har på mig/har hemma i inredningen och samtidigt tjänar lite pengar. Jag får en slant och ni får tips på var jag handlar online.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.