God morgon lördag!

Hur gör ni för att magen ska må bra? Jag försöker att äta mat som är tillagad från grunden med nyttiga ekologiska råvaror. Dessutom har jag nu provat probiotika i en månad.

God morgon! Idag är det som vanligt späckat schema. Förutom en löptur så ska jag plantera lite växter. Jag har tagit sticklingar på Mårbackan som nu behöver komma ner i lite näringsrik jord. Min hibiskus behöver lite jordförbättring och jag funderar på att klippa lite i den.

För snart en månad sedan skrev jag om probiotika som jag har börjat att äta. Jag märkte ingen skillnad först men så glömde jag att ta med dem när jag sov borta några nätter. Och jag tror allt att jag känner viss skillnad i magen. Jag har ju en hyffsat lättpåverkad mage – trots att jag aldrig blir magsjuk, som tur är! Jag märker tydligt av när jag har ätit socker och när jag sköter mig, dvs håller mig borta från socker, mår jag mycket bättre. Men det är ju ändå gott med socker… Så en dag i veckan eller om det är kalas så äter jag lite godis eller kakor.

fullsizeoutput_1874

Hur ser er dag ut idag?

2 reaktioner till “God morgon lördag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.