Bloggläsning

Pioner, kan man få för mycket av dem? Nu pryds även min mobiltelefon av pioner. Ett av de stora fynden på Gekås i helgen.

Ikväll ska jag ägna mig åt att läsa ikapp bloggarna som jag följer. Det har varit så hektiskt de senaste dagarna att jag har fått prioritera bort detta. Ikväll är jag själv med Nils, som nu ligger och sover. Jag har ett glutenfritt surdegsbröd på gäsning och fröknäcke i ugnen, tvätt som ska hängas och en som rumlar runt i maskinen. Diskmaskinen är igång och Nils alla leksaker är bortplockade för kvällen. Nu ska jag ägna mig åt MIG!

I söndags hade jag en fantastiskt fin eftermiddag med min farbror, faster, kusiner med respektive. Jag hade blivit ombedd att ta några familjefoton nere vid gamle dal i Trollhättan. Det är så vackra vyer där men också så mycket folk när vädret bjuder på sina varmaste solstrålar. Hela familjen var så fina och jag och Nils njöt av deras sällskap. Jag är verkligen lyckligt lottad som har så fin familj runt omkring mig! Nils och hans syssling Alva bytte vattenflaskor med varandra och delade vattenmelon.

På bilden här ovan ser ni något som jag fyndade åt mig själv på Gekås. Ett nytt mobilskal med matchande laddsladd. I butik skulle det ha kostat mig ca 650 kr men nu betalade jag endast 270 kr. Det tycker jag är att fynda! Detta skalet heter peony garden, vilket är passande då pioner är en av mina största favvisar i trädgården! Jag är så glad för dessa!

dsc_0760

Har ni fyndat något på Gekås?

En reaktion till “Bloggläsning

  1. Pioner är så fina verkligen!
    Svar: Ja det var lyckat och så himla härligt att träffa alla fantastiska människor också. Hoppas våra vägar korsas någon gång.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.