Vår rhododendronpark

Vår rhododendronpark är under uppbyggnad. Nu har parken ökat med två buskar till. Det ska bli så kul att välja ut en plats att gräve ner dem på!

Min älskade mormor och bonusmorfar kom med två små fina rhododenronbuskar till vår blivande rhododendronpark. Det är två olika sorter, även om de ser rätt lika ut på bilden så är den ena något mer rosa än den andra. Den ena kan bli ett par meter hög och den andra lite drygt en meter. Plantorna är helt översållade med blommor och humlorna började att kalasa direkt. Nu får vi plocka fram spaden och börja gräva!

När jag först skrev rubriken till inlägget blev det ”min rhododendronpark” men det är ju faktiskt VÅR rhododdendronpark. Jag må vara initiativtagaren till parken men det är oftast Marcus som är med och gräver och ser till att det blir ordentligt gjort.

fullsizeoutput_1af9

Hur glad blir man inte när man lyfter på växtduken och hittar jordgubbsplantorna i full blom!?! Nu hoppas vi på mängder av jordgubbar på de fina plantorna. Så härligt att vara borta några dagar och komma hem till en trädgård med bristande knoppar! Snart kommer första pionblomman!

Hoppas att helgen har varit bra! Vad har ni hittat på?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.