Bland äppleblom

Underbara trädgård! Jag älskar min trädgård och jag älskar att få planera och plantera olika rabatter. Nu står äppelträden i blom och förgyller hela trädgården.

Visst är det vackert nu!? Äppleträden står i blom och man kan ana sig till ett äppleår. Våren är så fantastisk här i Sverige, så mycket fint över allt. Vi har fyra olika äppelträd i trädgården och ibland hinner vi att ta vara på ett äpple eller två innan älgarna äter upp dem. Fördelen med att älgarna är här och festar loss är att det aldrig ligger och ruttnar några äpplen på gräsmattan. Det gäller att väga för- och nackdelar.

fullsizeoutput_1a67

fullsizeoutput_1a66

Min klematis, som jag trodde hade kastat in handduken under vintern, kommer nu med flera nya skott nerifrån roten. Det är så roligt att se att den tog sig. Jag var beredd på att åka och köpa en ny Balsgårdens Linnéa. Den är så söt i blomman när den blommar.

fullsizeoutput_1a68

Den där prakt tryn som jag lyckats ta sticklingar på ska jag ta med mig till min mormor. Äntligen ska jag få ge henne något som jag har lyckats ta till vara på och förökat. Det brukar vara tvärtom men nu lilla mormor ska du få den vare sig du vill eller inte! Den har redan satt blommor!

fullsizeoutput_1a69

Idag har vi varit på öppet hus påp den nya förskolan som Nils ska börja på. Helt nya lokaler och ett helt nytt tänk. Nils fastnade i varje rum där det fanns massor av spännande aktiviter att syssla med. Det kommer inte att bli svårt alls att skola in honom när det är dags.

Har ni haft en skön torsdag?

3 reaktioner till “Bland äppleblom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.