Cunningham white

Rhododendron har blivit en ny favorit i trädgården. Ihop med pioner och rosor så är detta en högt rankad växt på min lista. Lättskött.

Nu börjar min fina rhododendron att slå ut. Jag fick den av min mormor förra året och den satte så många knopp dierkt! Jag kan inte låta bli att gå flera varv i trädgården och titta. Om och om igen. Snart kommer även första pionen att slå ut, även den har jag fått från min mormor. Men nu har jag tagit sticklingar som hon ska få av mig! En jättefin mörkrosa try. Jag är så nöjd över resultatet, att jag lyckades att få den att överleva vintern i växthuset!

DSC_0223

Har ni någon favorit i trädgården?

4 reaktioner till “Cunningham white

    1. Det är helt fantastiskt med en trädgård! Vi älskar att vara ute hela tiden och greja. Plantera och påta. Bygga något nytt… 🙂

      Gilla

    1. Visst är det en härlig tid just nu, det kommer nya knoppar överallt i rabatterna. Redo att slå ut tull fina blommor. Pioner, rosor, löjtnantshjärta och klematis! 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.