Det här är sommar

Min vita birkenstock är mina följeslagare under sommarhalvåret. Jag bär dem till alla mina outfits oavsett klänning eller shorts.

Det där med att bara slinka i tofflorna när man ska gå ut, det är sommar för mig. Jag går i tofflor hela tiden och kommer på mig själv att det kanske skulle se bättre ut med ett par riktiga skor till den fina sommarklänningen… Men allt som oftast blir det som på bilden, ett par trasiga jeans eller ett par shorts OCH mina tofflor. Jag njuter varje dag för det sk gå fort och lätt när jag ska ut och ta min dagliga tur runt växthuset.

Just nu funderar jag så att det knakar kring hur trädgården ska utformas med nya rabatter och buskar. Var jag ska plcera dem för att få ett fint helhetsintryck. Det är inte lätt det där… Ska man anlita en trädgårdsarkitekt kanske?

Har ni en favorit i skogarderoben?

4 reaktioner till “Det här är sommar

  1. Åh, jag har höga vita converse. Ett par som är skinande rena vita och ett par som nu mer är smutsvita. Men jag kör dem i tvättmaskinen lite då och då!

   Gilla

 1. Ja tofflor och ballerinaskor går man i hela tiden nu. Var så skönt att bara hoppa i klänning i morse till jobbet och en kort jeanjacka, chick/check =D

  Gilla

  1. Ja livet blir Sååå mycket enklare med värmen! Så härligt att bara slinka ner i en klänning utan att frysa på morgonen! 😄😎👗

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.