Loppis

Jag kommer inte ihåg när jag var på loppis senast men så kul det är att fynda! Det var mamma som kom med förslaget att besöka loppisen i den gamla tullboden vid Norska gränsen.

Jag har inte varit på loppis på jättelänge! Men nu i helgen, när mamma och pappa har varit på besök hos oss, passade vi på att ta en tur till tullboden vid Kornsjö. Mamma är en sann loppisjägare och jag är inte långt efter henne… Men vilka fynd vi gjorde! Så roligt! Tro inte att jag har ett blått tema när jag handlar!

DSC_0153

DSC_0155

DSC_0157

Två Alvar Aalto skålar i olika storlerkar, en liten skål av Hertha Bengtssons Koka blå, en liten vas av P.O Ström, signerad, en blå ytterkruka från Höganäs för endast 370 kr! Då fick Nils dessutom en liten förpackning med färgpennor på köpet! Den gamla urnan från Gustavsberg med de blå blommorna är enligt stämpeln gjord någon gång mellan 1890 – 1910. Så fantastisk i skicket! Den fick jag av mamma och är inhandlad på Nosltaglimässan som var igår här på bygden! Mamma gjorde ett riktigt fint fynd på idag, en gryta av Marianne Westman, perfekt att ha som ishink till sommarens svala drycker.

Gillar ni att loppisfynda?

7 reaktioner till “Loppis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.