Träna i värmen

Idag var det varmt att springa, trots den tidiga timmen. Det är så skönt att komma igång igen, man känner att hela kroppen mår bra av det. Den här dagen kommer att bjuda på mycket bus och mys!

Puh! Är det fler än jag som tycker att det faktiskt är lite jobbigt att träna när det är så varmt? Men så skönt det är efteråt när man har duschat och druckit vatten och kan gå ut i trädgården för att njuta av solen. Den här gången hade jag koll på pulsen och försökte att pressa den några gånger under passet. Så härligt att ligga närmare max ibland. När jag kommer tillbaka hem upptäcker jag att jag har missat att starta klockan och passet har inte blivit loggat… Så typiskt!

Vi har ätit mellis ute på picknickfilten samtidigt som vi multitaskar. Tvättmaskinen går för fullt och det som redan hänger ute på tork är torrt på ett litet nafs. En av fördelarna med årstiden.

I växthuset har det tillkommit en kvist med trollhassel. Grannen har klippt ner sin buske och bjöd bort fina grenar. Så nu pryder de på lite olika ställen i trädgården. Det r mysigt att pynta lite.

Är ni ute och njuter i solen idag? Glöm inte solcreme!!

2 reaktioner till “Träna i värmen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.