God morgon härliga torsdag!

Som jag har längtat efter att få sitta ute på trappan igen och äta frukost. Utemöblerna står bara två meter framför mig men det är något speciellt med att bara slå sig ner på trappan. Så enkelt och så nära.

Nu var det ett par dagar sedan jag uppdaterade här på bloggen. Jag har inte försvunnit bara låtit livet få ta sin plats med barn och annat runt omkring som kommer före min egentid. Jag har varit själv med Nils i ett par dagaar då Marcus har varit på Gotland i arbetet. Vi har ändå lycktas att mysa i stora mängder. Vi har dessutom, efter en långdragen förkylning, äntligen varit på babysimmet igen. Det är såååå roligt!

Visst är det en härlig tid vi går till mötes nu när frukosten sedavanligt går att inta på trappan till entrén. Man kan sitta och njuta av fågelkvitter, den ena grannens tupp och den andra grannens kor. I vår björkdunge kan man dessutom få sällskap av älgar som strosar runt.

IMG_9838
Overnight oats i farfars gamla bersåskål.

Igår var jag och Nils på utflykt med våra årsgamla vänner. (Mammor födda samma år och barn födda samma år). Vi tog oss en tur till Wilab Garden och spanade växthustillbehör. Mitt växthus är ju redan fullt i braha-saker men våra vänner har precis införskaffat sig ett växthus som de håller på att ställa iordning. Så roligt tcker jag! Själv lyckades jag att fynda en superfin bevattningskula för 85 pix istället för 249! Nöjd!

IMG_9847

Nu är tanken att jag ska bege mig ut för en liten joggingtur innan dagen kan dra igång på riktigt.

Hur ser era planer ut för dagen? 

En reaktion till “God morgon härliga torsdag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.