Arbetsplatsträff

Jag trivs så bra på min arbetsplats. Gemenskapen är stark och man får alltid den hjälp man behöver. Det är mycket ensamarbete men man känner sig aldrig ensam. En eller ett par gånger om året träffas vi alla kollegor för gemensam genomgång.

Vi är två avelningar som samarbetar enormt mycket. Därför brukar vi ha gemensamma arbetsplatsträffar. Vi är utspridda på ett stort geografiskt område från Karlstad hela vägen ner till Skåne.  Den här gången träffades vi på Vann Spa i Brastad på västkusten. Det är så roligt att träffa alla. Vi pratar med varandra i telefon lite då och då men det är inte så ofta som vi ses IRL. Tänk vilka kunskaper och erfarenheter som är samlade i ett och samma konferensrum. Specialister på olika tekniska apparater och färrkommunikationer via opto och diverse andra system. Här finns folk som kan ta i drift transformatorer och andra apparater som förser Sveriges elnät med säker elförsörjning och stor personsäkerhet vid fel.

IMG_9755.JPG
Detta var enda fotot jag tog från VANN, på bästa kollegan Jimmy!

Fotografiet visar att även om vi måste vara seriösa och proffsiga i våra yrkesroller så kan vi ändå slappna av och bjuda på oss själva när vi ses bakom stängda dörrar! Gemenskapen är stark och vi tar oss alltid tid att backa upp varandra när det behövs. En stor anledning till att fortsätta med den här karriären.

Hur har ni det på er arbetsplats?

2 reaktioner till “Arbetsplatsträff

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.