En kopp kaffe med fart i

Solen gassar, kaffet är kallt och de blekrosa byxorna är nya. Det är fart och fläkt i de små benen och att sitta ner och njuta av kaffet är ett minne blott.

Ja, en kopp kaffe med fart i. Eller med fart runt omkring! Det är så mycket energi i den lilla parveln och han är sååå nyfiken. Han upptäcker nya saker hela tiden. Kallt kaffe börjar att smaka riktigt gott nu för tiden. Jag skulle inte vilja riskera att lillskrutt bränner sig på mitt kaffe, de där små fingrarna är och petar och drar i allt som går att få tag i.

fullsizeoutput_18d3

fullsizeoutput_18d6

Byxorna är nya. Äntligen ett par byxor som ska vara korta och faktiskt ÄR korta även på mina taxben. Egentligen var det mamma som skulle ha nya byxor och inte jag, eftersom jag har köpstopp i år. Men de satt så bra att mamma ville ge mig dessa som en gåva. Och gåvor har jag inte tackat nej till för i år! Så här sitter jag i mina nya rosa byxor som förhoppningsvis kommer se lite bättre ut nät benen har blivit lite brunare. Dessutom är de köpta i en affär som jag har dömt ut som en tantaffär. Då tänkte jag att det där med tantstämpeln får jag nog omvärdera… Sedan kom jag på att det kanske faktiskt är jag som börjar bli tant?!

Har ni en sån butik ni trodde att ni aldrig skulle handla kläder i?

4 reaktioner till “En kopp kaffe med fart i

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.