Då vankas det helg igen!

Det är helgen som har drabbat oss igen! Varje vecka så dyker den upp. Vi har hälsoboostat hela veckan för att bli av med förkylningen och som grädden på moset har vi börjat att äta probiotika. Med detta i magen hoppas jag att den kommer att må bra trots alla ohälsosamma val helgen kommer att bjuda på.

fullsizeoutput_1874

Idag kom svärmor förbi med lite tomatplantor. Det ska bli så kul att få plantera ut dem i växthuset och se när det blir goda tomater till sommaren. Vi har sån tur som får tomatplantor av både svärmor och min mormor. En dag ska jag också dra upp tomatplantor. Då när jag kan rigga upp ett såbord med växtbelysning. Drömma…

Nu ska det bli kvällen här. Jag är helt slut efter flera vakna febernätter med lillskrutt.

Jag önskar er alla en trevlig helg och en bra mage!

3 reaktioner till “Då vankas det helg igen!

  1. Åh stackare där hoppas du blir frisk snart och vilka underbara blommor!
    Svar: Ja den är verkligen jättebra! Inget man kanske stryker med för det är ej tanken utan denna är till för att fräscha upp och steama nån blus när man har bråttom och om man är iväg etc. Supersmidigt för fort går det!
    Ja idag fick kaninerna flytta ut! Idag städades växthuset.Underbart!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.