Piff piff

När våren kommer, kommer också lusten att piffa lite i hemmet. Få in något nytt och kanske få ut någott gammalt.

Äntligen fick jag köpt mig en innerkudde till mitt nya kuddfodral från Odd Molly. Kuddfodralet köpte jag mig till jul, så det var dags att plocka upp den ur påsen nu. Jag tror att den kommer att hamna i gästsängen som står i min WiC. Jag hade tänkt att fräscha upp sänghörnan där med en sängstomme och ett vitt överkast, istället för det svarta som vi har nu. Visst är det kul att piffa lite hemma, suget blir större på våren att förnya och fräscha upp i rummens alla hörn.

fullsizeoutput_1878

Har ni piffat något hemma nu på våren?

4 reaktioner till “Piff piff

  1. Alltid kul att piffa,imorgon skall jag måla kaninbur och piffa i växthuset tänkte jag! Superfint fodral!
    Svar: Men åh en annan gång kanske vi ses på något av våra event. Ja det är verkligen roligt med drönare,rekommenderas! Följer dig med på IG 🙂 Kul!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.