Ändrade planer

Ja, ibland blir det inte som planerat. Det är ju lite jobbigt för en planeringsmänniska som jag men hälsan går ju först! Hallen Blev ju tipp-topp med det nya skostället.

Ibland kastas alla planer omkull av det så kallade livet! Vi fick ställa in besöket på BVC då skrutten drog på sig en feber på 39 ℃. Dagen har spenderats med att kyla lillen och försöka få i honom vatten och mat. Dessutom har ju den stora grabben en så kallad ”man cold” och var tvungen att lägga sig att vila i ett par timmar. För att inte störa fick jag dra fram vagnen och promenerar runt lite i trädgården.

I hallen kom i alla fall skostället på plats. Det ser ut att vara mer ordning och reda på efterbilden. Tänk vad 199 kr på IKEA kan sätta piff på en hall. Fantastiskt! Vad säger ni, visst ramades hallen in lite mer med ett skoställ?

Veckans matvaror försöker jag att plocka hem i annat än plastkassar. Det innebär att jag använder mycket tygpåsar som återanvänds om och om igen. Men jag vill även slå ett slag för de ihopvikbara plastbackarna som på bilden högst upp. Praktiska att packa i med bra överblick och dessutom så tar de liten plats när de inte används. Det är också lätt att lyfta in backen i bagaget från kundvagnen.

fullsizeoutput_1867

Hoppas att ni har haft en bra dag och att ni håller er friska!

4 reaktioner till “Ändrade planer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.